0
Domaći fudbal

„Hteo sam da provociram Zvezdaše“

Objavljeno: 10.10.12 u 18:36

U Srbiji se među kladioničarima, a i mnogima koji to nisu, prepričava dobitni tiket koji je uplatio Bojan Ratković iz Novog Pazara. On se kladio na tačan rezultat meča Spartak – Crvena zvezda (3:0) i utakmice njegovog Partizana sa Javorom (2:1). Kvota na dobtinom tiketu je iznosila 990, a uz uplaćenih 20 dinara koliko je Bojan imao kod sebe zaradio je 19.800 dinara.

 
„Moj drug Admir Hasanagić mi je predložio da odigramo tiket. U kladionici u kojoj uplaćujem tikete poznat sam kao okoreli Grobar, a pred mečeve prošlog vikenda nisam mogao da trpim provokacije Zvezdaša. Kazao sam im da će prvi biti samo dok ne izgube u Subotici, a želeo sam i da ponizim Zvezdu, zato sam igrao da će izgubiti sa 3:0“, rekao je Ratković za „Sportski žurnal“.

 

Naravno, tiket nije mogao da prođe bez utakmice njemu omiljenog Partizana.

„ Morao sam da igram i mog Partizana. Znao sam da nam neće biti lako posle meča protiv Rubina i da nećemo dati mnogo golova. Ni sam ne znam zašto sam stavio da ćemo primiti jedan“, izjavio je Ratković.

 

Da je uplata bila uobičajenih 100 dinara, Bojan bi sada bio bogatiji za 99.000 dinara. Ipak, ne žali zbog toga.

„Imao sam u tom trenutku 20-30 dinara u džepu, pa je tolika bila i uplata. Zbog toga sam i jurio veći koeficijent, slučajno je sve ovako ispalo. Kad sam uplatio tiket mahao sam Zvezdašima i provocirao ih, na šta su se oni samo smejali i govorili da to ne može da dođe ni u ludilu“, završio je srćeni Ratković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter