0
Ostali sportovi

Crno belima uslovna kazna

Objavljeno: 10.10.12 u 17:38

Rukometni klub Partizan proći će jeftino nakon izgreda navijača pre i za vreme utakmice sa nemačkim Flansburgom. Crno beli su uslovno kažnjeni i ukoliko meč sa Ademar Leonom 13. oktobra u niškoj dvorani Čair protekne u najboljem redu, ne samo da neće biti izbačeni iz takmičenja, već će i novčana kazna biti blaga i Partizan bi to mogao da plati.

U Partizanu apeluju na sve navijače da pokažu pravu sportsku atmosferu, ali najavljuju i nov način podele karata i rigoroznije mere bezbednosti.

„Nećemo biti izbačeni iz takmičenja ali bukvalno smo na ‘uslovnoj slobodi’. Borimo se sada da kazna zbog incidenata na meču sa Flensurgom bude u nekom manjem iznosu, koji možemo da platimo. Evropska rukometna federacija će poslati dva dodatna posmatrača koji će detaljno pratiti meč I analizirati situaciju kako bi se procenilo da li je ono na prvom susretu bio usamljeni incident, ili je nešto što se stalno događa. Ako se ponovi onakvo neprimereno ponašanje na tribinama i treba da nas izbace. Ali, nadamo se da će ipak sve biti u najboljem redu“, rekao je direktor RK Partizan Aleksandar Blagojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter