in ,

Svi jure Tigra

Radamel Falkao je zaludeo Englesku i sve skaute i menadžere! Arsenal i Čelsi su odavno zainteresovani za dovođenje Tigra, a prisustvo Roberta Manćinija na Visente Kalderonu na meču Atletiko – Malaga govori više od hiljadu reči.

Falkao verovatno neće napustiti Atletiko u januaru, već na kraju sezone, a cena će biti paprena – preko 50 miliona evra.
Atletiko već sada planira ko bi mogao da bude zamena za kolumbijskog reprezentativca, a prva dva imena na spisku su dva Fernanda – Ljorente i Tores.
El Ninjo bi došao u slučaju da Tigar pojača Čelsi, pa bi bila napravljena razmena. Ali veća je verovatnoća da jorgandžije već u januaru kupe Ljorentea i pripreme ga za narednu sezonu.

Diskusija

Odgovorite
  1. When I first saw this title Svi jure Tigra | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Aw, this was a very nice post. In idea I want to put in writing like this moreover – taking time and actual effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and certainly not seem to get one thing done.
    nCricvMorawu

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Nađite druge budale

Mega ponuda za Lamparda