0
Auto Moto

Serhio Perez

Objavljeno: 09.10.12 u 08:47

To je bila rečenica koju je izgovorio glavnokomandujući tima Meklaren Martin Vitmarš posle završetka GP Japana.

 

 

Perez će od naredne godine voziti za Meklaren, pošto je Hamilton potpisao ugovor sa Mercedesom. Otkada je potpisao sa Meklarenom, Vitmarš je za Pereza rekao da je veoma mlad (od njega su na startu u Japanu bili mlađi samo Čarls Pic i Žan Erik Vernje) ali i da Perezov nastup na Suzuki nije bio savršen, jer je dozvolio da ga obiđe Rajkonen sa spoljne strane krivine i Hamilton, koji je samo zahvaljujući agresivnosti to uspeo.

 

 

Prvo je u šestom krugu Perez uspeo da obiđe Hamiltona koji se borio sa loše upravljivim automobilom u tom trenutku. Ali posle toga, posle prvih pit stopova takmičari su se vratili na stare pozicije a Zauber je malo završio van staze. „Mislim da je Perez bio malkice ljut“ Vitmarš se nasmejao „Prvi susret sa Luisom mu je bio prijatan, ali mi se čini da drugi nije. Čini mi se da smo dobili nekoga ko će da grize u svakoj trci. Dobili smo dijamant koji treba brusiti i to će biti za nas veliki izazov.“

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter