0
Ostali sportovi

Nađite druge budale

Objavljeno: 09.10.12 u 11:40

Stara srpska izreka kaže „svakog gosta, tri dana dosta“, ali rukometaši Partizana su se svojim domaćinima u Nišu smučili već posle prvog. Dobro, ne baš rukometaši, nego njihovi navijači, ali kako jedno bez drugog ne ide, u Nišu su odlučili da uskrate gostoprimstvo crno-belima, koji sad ne znaju gde će igrati mečeve Lige šampiona.

 

Naravno, pod uslovom da ih zbog istih tih incidenata ne izbace iz Evrope, pa ih u tom slučaju ne bi bolela glava oko domaćinstva! Ukoliko ih ne zadesi ta sudbina, biće u velikom problemu, jer se za mečeve Lige šampiona prijavljuje samo jedna dvorana i u njoj mora da se igra.

 

Nišlije u ovom trenutku to uopšte ne zanima. Na kraju krajeva i zašto bi, kad su  im u nedelju dali sve, a Beograđani im vratili lomljenjem stolica i međusobnom tučom.

 

„Mi smo predvideli da Železničar svoje mečeve u srpskom šampionatu igra pre onih Partizanovih u Ligi šampiona, kako bi nas gledalo što više navijača.

 

Sada se postavlja pitanje ko će doći na sledeću utakmicu, osim onih koji dolaze zato što je to verovatno njihov posao. Zbog svega toga mislim da ne bi trebalo i dalje da im ustupamo našu dvoranu“, kaže Igor Novaković, predsednik niškog Železničara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter