0
AdmiralBet ABA Liga

Trener Radničkog Miroslav Nikolić je posle poraza od Igokee da svoje viđenje razloga za loš star sezone

Muta nezadovoljan strancima

Objavljeno: 09.10.12 u 18:19

Radnički je jedini tim bez pobede u ABA ligi, mada nije delovalo tako pred početak sezone. Silno su se Kragujevčani pojačali i imali dug niz pobeda u pripremenim utakmicama.

Miroslav Nikolić je posle trećeg poraza izjavio: „Čestitam Igokei na zasluženoj pobedi, dobra je to ekipa, borbena. I mi smo bili borbeni, to ne mogu da prigovorim igračima, ali smo bili bez koncentracije, što nas je dovelo do trećeg poraza zaredom. Evidentno je da nismo u dobroj formi, još se tražimo. Neki se igrači ističu, ali nam stranci slabo igraju. U ABA ligi nema slabih protivnika. Svi su jaki, ima dosta iznenađenja, poput pobede Splita nad Cedevitom, ali to nas ne opravdava. Tražićemo svoju igru jer je trenutno nemamo. Igrači i ja smo opterećeni da odigramo dobro pred domaćom publikom posle onog nesrećnog poraza od Olimpije. To nas je ubacilo u kontraritam“

Od početka sezone deluje da je jedini raspoložen za igru bio je Stefan Sinovec, koji je Igokei ubacio 25 poena.

Pre svega bih želeo da se izvinim publici na ova tri poraza koja imamo na startu sezone. Čestitam Igokei na zasluženoj pobedi. Igrali smo stegnuto pod imperativom pobede, nakon onih 0-2. Opet nas je zadesila ta treća četvrtina u kojoj smo imali veliki pad. Svi znamo koliko nam je teško, nastavićemo da treniramo jače i izvući ćemo se sigurno iz ove krize“, kaže bek Kragujevčana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter