0
Domaći fudbal

Falji pod istragom

Objavljeno: 09.10.12 u 12:54

Nemački menadžer albanskog porekla Falji Ramadani nalazi se pod istragom srpske i nemačke policije. Celu akciju su započeli Nemci, koji su od srpskih kolega zatražili da ispita dokumentaciju beogradske filijale njegove agencije Lijan sports.

 

 

Za one koji ne znaju, Falji radi u dilu s čuvenim izraelskim menadžerom Pinom Zahavijem, a svi veliki transferi u Srbiji poslednjih godina išli su uglavnom preko njega, kao i dolazak Avrama Granta u Partizan. Ramadanijeva desna ruka u Srbiji je Nikola Damjanac, pa njih dvojica imaju jake pozicije u Humskoj, mada u poslednje vreme mnogo rade i s Crvenom zvezdom.

 

 

Sve u svemu, oni su u ovom trenutku neprikosnoveni na srpskom tržištu, a sada će se videti da li je sve što su radili bilo po propisima.

 

 

Naravno, predmet istrage bi možda mogli da budu transferi Stevana Jovetića i Matije Nastasića u Fjorentinu, budući da Partizan od njihovih odlazaka nije baš mnogo zaradio, mada su u Humskoj tvrdili da je sve urađeno po slovu zakona.

 

 

„Policija u Nemačkoj je pokrenula istragu poslovanja Faljija Ramadanija, a u dogovoru sa srpskim vlastima odneti su dokumenti iz zastupništva njegove agencije u Srbiji. Ramadanijev saradnik iz Beograda bio je van zemlje, ali obavešten je o svemu. On je čak ponudio policiji da dođe sam i preda dokumenta, ali rečeno mu je da to nije potrebno“, saopštio je neimenovani izvor jednog beogradskog lista.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter