0
AdmiralBet ABA Liga

Predsednik KK Crvena zvezda DIVA Nebojša Čović prokomentarisao je odluku Filipa Čovića da neočekivano napusti klub

Čović senior razume odluku sina

Objavljeno: 09.10.12 u 18:36

Predsednik Zvezde se oglasio povodom odlaska svog sina, i sada već bivšeg košarkaša Zvezde Filipa, iz kluba. On je za klupski sajt naveo:

„U potpunosti razumem Filipovu odluku. Iskreno, divim mu se kako je do sada uspevao da se nosi sa svim tim pritiscima. Znam da mu nije bilo nimalo lako. Svestan sam da je u mnogim situacijama nepravedno bio zatočenik svog prezimena i to je hrabro nosio na svojim leđima. Svaki njegov potez bio je posmatran pod posebnom lupom, bilo je mnogo tendecioznih, zlonamernih i iskonstruisanih komentar i u takvom okruženju znam da mu nije bilo lako da ostane koncetrisan, da mu je bilo jako teško da igra. Kada se tome doda da je naša porodica na utakmicama i nekakvim promocijama bila najvulgarnije vređana samo mogu da kažem da je Filip sve to herojski izdržao. Ponosim se svojim sinom. U njemu nema zlobe ni zla i zato mogu da kažem da je izrastao u pravog čoveka i vrhunskog sportistu. Filip je doneo časnu i hrabru odluku i na tome neki drugi mogu samo da mu zavide“rekao je Čović i potom dodao:

„Podržavam njegovu odluku ne samo kao roditelj nego i kao predsednik kluba. Jer, na ovaj način će biti skinuta neka vrsta anateme koja je nepravedno bačena na KK Crvena zvezda. Filip Čović više neće biti razlog za Zvezdine neuspehe kao i alibi u javnosti za bilo čije propuste, neznanje, tvrdoglavost i udvaranje. Time će biti sprečen i poslednji razlog za podmetanja najrazličitije vrste kojima je Crvena zvezda bila izložena od 12. avgusta 2011. godine kada je podsetiću vas klub spašen bankrota, gašenja i potpune propasti. Zajedno sa ljudima iz uprave kluba sve sam uradio da spasem Crvenu zvezdu. Vratili smo dugove, napravili kvalitetan tim, doveli smo odličnog trenera, a imamo i najbolje uslove za rad. Sa ovako stabilnim klubom i ovakvim uslovima očekujem punu posvećenost svih koji su u Crvenoj zvezdi, a u cilju osvajanja trofeja koje navijači s pravom očekuju.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter