in ,

Bajka sramota

Zvezda je u Subotici doživela vrlo ubedljiv poraz a javnost i navijači su bili nastrojeni vrlo kritički prema fudbalerima Zvezde.

„Nisam u krizi, to je samo jedna utakmica. Ali, profesionalac sam i bez pogovora ću prihvatiti sve što je u interesu Zvezde“, rekao je Bajković, „Noć posle poraza ni oka nisam sklopio, zaista se grozno osećam. Sramota me je. Pa, da izgubimo 3:0 i od Reala bilo bi nam loše, a kamoli kad se to desi u domaćem prvenstvu. Za deset godina u Zvezdi to nikad nisam doživeo u prvenstvenim mečevima, jedino se sećam onih 3:0 protiv Vojvodine 2007. kad sam bio rezerva“.

Stiče se utisak da je u sva tri slučaja do golova došlo zbog kardinalnih grešaka odbrane.

Kod prvog gola lopta je zakačila Mladenovića i podigla se, a onaj drugi, još hiljadu puta da šutira, Despotović više nikada onako neće pogoditi. Jednostavno, šta god da su šutnuli pogodili su, a mi apsolutno nismo imali dan“, naglasio je Bajković.

Posebno izvinjenje Bajković je uputio Zvezdinim navijačima.

„Još mi je gore kad pomislim da navijačima nismo uzvratili za neverovatnu podršku. To kako su oni nas bodrili celo poluvreme kod 3:0 za protivnika još nisam doživeo. Hvala im na svemu i izvinjavam se zbog teškog poraza“, rekao je Bajković.

Autor: Podrazumevani veb mesta

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Ogbona i na meti Liverpula

Skini Ivanu