0
AdmiralBet ABA Liga

Košarkaši radničkog od 20:30 dočekuju Igokeu

Vreme je za pobedu

Objavljeno: 08.10.12 u 19:49

U prva dva ovosezonska kola, Radnički je pretrpeo poraze od Olimpije na svom terenu i od Cedevite u gostima, domaćima je preko potrebna pobeda večeras ali to neće biti nimao lak zadatak.

Igokea je startovala sa dve pobede i vrlo dobrom igrom iznenadila Široki kao gost, a još više Budućnost na domaćem parketu. takodje su u pripremnom periodu bili bolji od Partizana dva puta.

Stručni štab Radničkog u prethodnom kolu protiv Cedevite nije mogao u potpunosti da računa na Markovića i Borisova jer su obojica zadobili povrede. Marković je zato u Zagrebu odigrao svega osam minuta. Juče je bio na poštedi, nije trenirao, ali u Klubu očekuju da će biti spreman za ponedeljak. Pod lekarskim nadzorom je i Borisov koji je doživeo povredu desne ruke, ali je uveren da će biti na raspolaganju protiv Igokee.

Igrač sa najdužim stažom u dresu Radničkog svestan je da su izneverena očekivanja najvernijih pristalica izostankom trijumfa na otvaranju sezone. U tome pronalazi dodatnu motivaciju da se igra i iznad mogućnosti kako bi se pružio jedini odgovor na lojalnost sa tribina.

„Startovali smo kako niko nije očekivao, zato nam preostaje da se požrtvovanjem izvinimo javnosti. Nije nam bila namera da ovako započnemo, neka niko ne sumnja u to. Treba nam još malo vremena da se uigramo. Siguran sam da će sve doći na svoje. Posle 2:0 Igokee u prva dva kola, u trećoj rundi je pritisak na nama. Moraćemo da pobedimo, kako znamo i umemo. Možda se nekome čini da protivnik nije toliko atraktivan, ali siguran sam de će Kragujevčani da prepoznaju ovaj trenutak u kojem smo i da će da napune halu do poslednjeg mesta. Tako možemo zajedno do pobede. Dobro je za ekipu što je uprava obezbedila besplatan ulaz. To je pravi potez, publika nam je više nego potrebna.“ rekao je Mijatović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter