0
Domaći fudbal

Politikin zabavnik jedino štivo

Objavljeno: 08.10.12 u 17:26

Kad pogledate kako su izgubili od Spartaka u Subotici (0:3) shvatite da ideja trenera Crvene zvezde Aleksandra Jankovića da njegovi igrači čitaju samo Politikin zabavnik i nije tako loša. Em će izbeći da vide kako im se cela nacija ruga, em možda i nauče nešto, jer većina nije prečesto boravila u školskim klupama, em možda ukapiraju da u životu postoji nešto značajnije od izlazaka i diskoteka.

„Svaki poraz je motiv da se u sledećem meču uradite nešto više i prikažete se u boljem svetlu. Za nas loš rezultat u Subotici ne menja ništa suštinski, jer mi i dalje želimo titulu i u svaki naredni meč ulazimo s željom da ostvarimo trijumf.

Zahtevam od mojih igrača da isti pristup uimaju i posle pobeda i posle poraza, odnosno da se preispituju kada su novine pune pohvala, a ne samo kada ih “pljuju“. Zato sam prvotimcima preporučio da u toku današnjeg dana čitaju samo Politikin zabavnik“, kaže Janković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter