0
Domaći fudbal

Nestručni mali Murinjo i prepotentna Zvezda

Objavljeno: 08.10.12 u 14:55

Nikada nije imao dlake na jeziku i uvek je imao hrabrosti, da ne upotrebim neku drugu reč, da kaže ono što misli. E sad, da li je ono što Milan Živadinović misli ispravno, o tome može da se polemiše dugo, ali nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Dakle, dame i gospodo, jedan jedini, neponovljivi Milan Živadinović aka Živaaaaaaaa….

„Bruka i sramota je kako je Zvezda poražena od Spartaka. Pod totalno nestručnim vođstvom malog Murinja – Aleksandra Jankovića delovali su prepotentno, neprepoznatljivo i posrnulo.

Katastrofa je za čitavu struku da on vodi Zvezdu. U Srbiji svako radi šta hoće, prave se koalicije na nivou sporta, mafije i politike, svako gura svoj kadar.“

„Ne čudite se što nam klubovi ispadaju u Evropi. Reprezentacija ostaje jedina šansa, ali je i plasman na Svetsko prvenstvo. Ne samo da smo nespremni za evropske utakmice već i da odbranimo kvalitet fudbala koji je ovde decenijama stvaran. Jedino je vredna publika, koja neće više da dolazi u velikom broju“, rekao je Živa u izjavi za jedan beogradski list..

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter