0
Domaći fudbal

Mili se izvinjava

Objavljeno: 08.10.12 u 12:03

Provela je Crvena zvezda na čelu Superlige puna tri dana, za to vreme stigli su gotovbo svi relevatni faktori na Markani da izjave kako će tu ostati do kraja prvenstva i kako je došlo vreme da titula ponovo pripadne njima. Međutim, ekspresno su se vratili na drugu poziciju i ponovo gledaju leđa Partizanu, baš kao što su to činili prethodne dve godine.

Odigrali su juče u Spartaku sramnu utakmicu, već na poluvremenu gubili 0:3 i pokazali da su pretili i obećavali bez ikakvog pokrića. Zato je kapiten Nenad Milijaš odlučio da se izvini navijačima. Na svom tviter profilu kratko i jasno je napisao:

Delije, izvinite… ovakva igra se više neće ponoviti!“

Videćemo da li će najvatrenije pristalice prihvatiti izvinjenje, a pred trenerom Aleksandrom Jankovićem, koji je u jubilarnoj 30. utakmici na klupi Crvene zvezde preživeo prvi poraz je da u predstojećoj pauzi u prvenstvu nekako prodrma ekipu. Kako, to valjda samo on zna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter