1
Evropske lige

Levandovski i Rojs na radaru stare dame

Juve prati milionere

Objavljeno: 08.10.12 u 23:33

Juventus pomno prati igre Borusije iz Dortmunda i nada se da će uspeti u toku zimskog ili pak letnjeg prelaznog roka uspeti da dovedu tandem milionere Robert Levandovski – Marko Rojs.

Realno je teško očekivati da će Dortmund pustiti Rojsa, jer su ga tek letos doveli iz Menhengladbaha, a odlazak Levandovskog se već neko vreme najavljuje.
Čelnici stare dame traže dva igrača ovog tipa, jednog centarfora i jednog bočnog ofanzivnog fudbalera, a idealno bi bilo kada bi mogli da dovedu igrače Dortmunda. Italijanski mediji tvrde da je Marota spreman da ponudi 30 miliona za Levandovskog i da je on realnija opcija od Ljorentea u ovom momentu. Inače, kralj lavovla iz Bilbao bi mogao u Atletiko Madrid, gde bi trebalo da zameni Falkaoa.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Juve prati milionere | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Howdy. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I am satisfied to locate so much helpful info here in the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter