0
Fudbal

Hvala Mihi

Objavljeno: 08.10.12 u 12:50

Selektor Siniša Mihajlović nahvalio je napadača Partizana Marka Šćepovića rekavši da ej on perfektan igrač, koji se idealno uklapa u njegovu viziju igre orlova, a napadač crno-belih mu se istog dana odužio golom na meču protiv Javora. Tim pogotkom, Šćepa je dokazao da je povreda prošlost i da u reprezentaciji mogu ozbiljno da računaju na njega.

Mihine izjave nisam video, jer sam se spremao za utakmicu protiv Javora, ali vrlo dobro znam šta on misli o meni. Meni mnogo znači što sam posle gotovo devet meseci i meča protiv Radničkog u Kragujevcu prošle sezone ponovo bio starter i eto došao je gol. Ponovo je proradila ta veza Lazar Marković i ja, jer se nas dvojica sjajno poznajemo i to je uvek davalo rezultat.

Što se reprezentaciej tiče, bio sam već na okupljanju i znam da je Mihajlović od štopera tražio, pod znacima navoda da me peglaju u koleno, kako bih video da problema više nema i da je sve u mojoj glavi.

Trudiću se da svojim daljim radom opravdam njegovo poverenje, a smatram da sam u ovom trenuku spreman 90 odsto, ali brzo ću se spremiti i tih preostalih deset“, kaže Šćepović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter