0
Auto Moto

Grosjean nastavlja dalje

Objavljeno: 08.10.12 u 11:43

Romain Grosjean kaže da će on nastaviti dalje uprkos incidentu koji je napravio sa Markom Veberom. Mark je bio prilično besan i svašta je rekao o francuzu, pa čak i da je ludak iz prvog kruga, pogotovu posle incidenata u koje je Grosjean već bio umešan ove godine na stazi SPA kada je napravio opšti karambol. Vozač Lotusa insistira da je on bio posebno oprezan otkada je odradio kaznu od jedne trke koju je dobio posle Belgije.
„Otkad sam se vratio na stazu u Singapuru, moj prioritet je bio da budem jako oprezan na startu, i gledao sam Serhia Pereza na mojoj levoj strani kako bih izbegao kontakt sa njim“ rekao je Grosjean.
„Bila je prilično velika razlika u brzini između mene i Marka kada sam ja uleteo u prvu krivinu, što me je uhvatilo gotovo nespremnog  i dotakli smo se. To je bila glupa greška. Mark je došao da me vidi posle trke i očigledno je da nije bio srećan, ali ja sam se izvinio i moramo da nastavimo dalje. Sešćemo još jednom pre naredne trke i pregledati snimak kako bih video šta mogu da uradim u takvim situacijama i kako da poboljšam reakciju.“
Grosjean je na kraju završio na petnaestoj poziciji dok je Veber uspeo da se sa 22 pozicije popne do devete…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter