0
Domaći fudbal

Trener Zvezde posle poraza od Spartaka čestitao rivalu

Zasluženi poraz

Objavljeno: 07.10.12 u 20:11

Posle prvog poraza na klupi Zvezde trener Janković je novinarima rekao: “Čestitam ekipi Spartaka na apsolutno zasluženoj pobedi. Oni su svih 90 minuta imali ono što jedna ozbiljna ekipa treba da ima, sjajnu organizaciju, veliku motivaciju i veliki procenat efikasnosti. Ovo je utakmica koja je zatvorila ciklus teških gostovanja, i kada je trebalo najviše da pritisnemo, mi nismo uspeli da pobedimo.

Nama ovo suštinski ništa ne menja, naši ciljevi su i dalje jasni, ostaje nam da radimo na ispravljanju grešaka. U drugom poluvremenu dogovorili, smo se da pokušamo da napadnemo Spartak, i jedan gol bi nam značio da smo ga postigli, ali u tome nismo uspeli.

Ne bih govorio o pojedinačnim greškama i igrama linija tima, jer smo mi imali sistemske probleme i mnogo toga nije funkcionisalo”, dodao je Janković.

„Odigrali smo izuzetno lošu utakmicu, primili smo tri gola iz tri šuta, iako protivnik nije stvorio stopostotnu šansu. Za razliku od Spartaka, mi svoje prilike za gol nismo uspeli da iskoristimo. Mnogo toga je škripalo, umor nije i ne sme biti opravdanje za naše ovako loše izdanje. Pokušali smo u nastvaku da se vratimo, nismo uspeli, šta da se radi. Moramo da se zbijemo što pre, i da nastavimo dalje”, naglasio je povratnik u redove crveno belih Maksimović.

Ovo je prvi poraz Zvezde u ovoj sezoni u domaćim takmičenjima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter