0
AdmiralBet ABA Liga

Vukoičić se zahvalio Laziću

Objavljeno: 07.10.12 u 22:32

Zvezda je večeras jednostavno morala da pobedi i pobedila je. Ono što možda raduje više od pobede je to što je Zvezda konačno imala neku igru i igrala dobru i čvrstu odbranu.

Trener Zvezde je bio zadovoljan pobedom i igrom izuzev manjim opuštanjem u finišu meča.

Mnogo se pričalo o ovoj utakmici i igrači su bili pod strašnim pritiskom. Kada smo došli na 20 poena razlike ta tenzija se nekako izduvala i koliko god ja bio ljut na greške u završinici, razumem ih. Veoma sam zadovoljan kako smo igrali u ovim okolnostima.
Moram da se zahvalim prethodnom treneru Milivoju Laziću na dobro pripremljenoj ekipi. Mi smo malo izmešali karte, nešto sa čim se ne slažem u filozofiji igre sam promenio, ali su igrači stvarno spremni taktički i fizički’, izjavio je Vukoičić.
Elton Braun je bio najbolji u pobedi Beograđana, pošto je meč završio sa 24 poena i deset skokova a i namučio je propisno ceo tim Olimpije i u odbrani i u napadu.
“Dobro smo igrači, imali smo veliku želju zbog novog trenera koji je uradio sjajan posao i dao nam samopouzdanja. Kada igra srećno i slobodno, ovaj tim može mnogo toga da postigne. Dao sam sve od sebe, a atmosfera je bila sjajna”, rekao je Braun.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter