0
AdmiralBet ABA Liga

Široki bolji tek posle dva produžetka

Objavljeno: 07.10.12 u 22:05

Pored pobede Zvezde nad Olimpijom, danas su odigrana još dav meča.

Široki WWin je posle velike drame i dva produžetka uspeo da pobedi debitante u ABA ligi, Mađarski Solnok 102:101. Prvi produžetak izborio je Marko Šutalo trojkom, a u finišu drugog produžetka Vragović je sigurnim izvođenjem bacanja doneo trijumf Hercegovcima. Fantastičnu partiju pružio je igrač Solnoka Marton Bader, koji je ubacio 40 poena (17-19 iz igre), uz 13 skokova za ukupni indeks korisnosti 58, ali to očigledno nije bilo dovoljno za pobedu Mađara.

Kod Širokog najbolji je bio Željko Šakić sa 21 poenom (5-14 iz igre), 9 skokova i 4 asistencije, Marko Šutalo postigao je 14 poena (4ast).

Budućnost VOLI je pobedila drugog debitanta, makedonski MZT, pre svega sjajnom igrom u dugoj četvrtini. MZT je do kraja uspeo samo da ublaži poraz na konačnih 81:71. To je prva pobeda Budućnosti u ovoj sezoni i prvi poraz MZTa. najbolji pojedinac utakmice je bio bivši Zvezdin i Partizanov košarkaš Čeda Vitkovac sa  19 poena (11-7 iz igre, 4as, 4sk).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter