0
Košarka

Kapiten Metalca oteran zbog šamaranja saigrača

Panić oteran iz Metalca

Objavljeno: 07.10.12 u 18:54

Na sinoćnjem treningu, Panić je oštrije startovao na beka Stefana Živanovića, posle čega je došlo do obostrano oštrih reči. Kako se sukob nastavio trener Dragan Nikolić ih je obojicu udaljio sa treninga.

No ni tu se nije završilo, Panić u svlačionici išamarao Živanovića, a predsednik klub Đukanović je doneo odluku da se s najboljim igračem raskine ugovor.

Panić je izvanredan igrač, nedostajaće nam u najtežem meču u sezoni, ali je disciplina neprikosnoveni aksiom u svakom klubu. Svesni smo šta smo izgubili, ali niko sebi ne može dati za pravo da deli pravdu po svom nahođenju i da se stavlja iznad kluba“, rekao je Duško Djukanović.

Incident je prijavljen policiji, pa su akteri sukoba dali izjave.

Panić je već neko vreme nezadovoljan statusom u Valjevskom klubu i to nije krio a poseban razlog za nezadovoljstvo mu je bio što je za novog kapitena određen najmlađi prvotimac Đukan Đukanović, predsednikov sin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter