0
Odbojka

Odbojkašice dobile protivnice za EP 2013

Objavljeno: 07.10.12 u 11:07

Ženska seniorska reprezentacija Srbije igraće u D grupi Evropskog prvenstva 2013. u Šverinu, u Nemačkoj, sa Poljskom, Bugarskom i pobednikom dvomeča Rumunija – Češka, koji će se odigrati u junu naredne godine, odlučeno je danas žrebom Kongresnom centru Zonenberg u Cirihu, u Švajcarskoj.

Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Nađa Ninković i Nina Rosić, reprezentativke Srbije, predstavljali su Odbojkaški savez Srbije na žrebu u Cirihu. Srbija će u 1. kolu, 06. septembra igrati protiv Bugarske, u 2. kolu, 07. septembra protiv Rumunije ili Češke i u 3. kolu, 08. septembra protiv Poljske.

Evropsko prvenstvo u konkurenciji seniorki odigraće se od 6. do 14. septembra 2013. godine u Cirihu, u Švajcarskoj i u Haleu, Drezdenu, Šverinu i Berlinu, u Nemačkoj.

Utakmice osmine finala, kao i četvrtfinala će se odigrati u Haleu i Cirihu, a polufinala, utakmica za treće mesto i finale u dvorani Maks Šmeling u Berlinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter