0
Evropske lige

Odigrani su popodnevni mečevi sedmog kola Kalča

Juve teško do pobede, tri boda i za Firencu i Lacio

Objavljeno: 07.10.12 u 17:07

Nastavljeno je italijansko prvenstvo, i sve ide po starom, Juventus pobeđuje.

Stara dama je došla do pobede u poslednjim minutima meča protiv Sijene. Poveo je Juvelepim golom Pirla iz slobodnjaka, i sve je izgledao kao još jedna rutinska utakmica, ali nakon greške De Ćeljea,  u poslednjim trenucima prvog poluvremena Kalajo poravnava na 1:1. Mučio se Juve do samoga kraja, napadao jalovo a mogao da primi i gol iz kontre lako u par situacija, ipak pet minuta pre kraja Markisio donosi tri boda Juventusu.

Fiorentina je pobedila Bolonju golom Jovetića na početku meča, treba još nasvesti da je za ljubičaste debitovao Savić, pojačanje iz Mančester Sitija. Lacio je deklasirao Peskaru u gostima već u prvom poluvremenu, sjajnim golovima Ernaneša i dva puta Klozea Rimljani su nastavili pohod na jedno od mesta u vrhu, sada su treći. Povređeni Ćosić je propustio meč za domaćina.

Kaljari je kao gost pobedio Torino golom Nenea iz penala dok je Katanja rutinski savladala Parmu golovima Papua Gomeza i Bergesia.

Kjevo – Sampdorija 2:1
Đenova – Palermo 1:1
Roma – Atalanta 2:0
Sijena – Juventus 1:2
Torino – Kaljari 0:1
Fiorentina – Bolonja 1:0
Peskara – Lacio 0:3
Katanija – Parma 2:0
Milan – Inter 20:45
Napoli – Udineze 20:45

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter