0
Evropske lige

Falkao stigao Mesija i Ronalda, pala Malaga na Kalderonu

Atletiko stigao Barsu!

Objavljeno: 07.10.12 u 23:30

Atletiko Madrid i Barselona su jedina dva neporažena tima u Primeri posle 7. kola!

Barsa više nije sama na vrhu, pridružila im se i četa Dijega Simeonea pobedom na Visente Kalderonu protiv Malage 2:1.

Radamel Falkao se malo odmorio, a pokazao je da je u formi već u 6. minutu kada je na asistenciju Emrea zatresao mrežu Kabaljera. Ali Malaga je odigrala jedan odličan meč večeras i došla do izjednačenja golom Rokea Santa Kruza u 36. minutu, kome je ovo bio prvi pogodak u dresu novog kluba, a ujedno i prvi start.

Izjednačena igra i u drugom poluvremenu, čak je Malaga imala bolje prilike, a Kurtoa u nekoliko navrata jako dobro intervenisao, da bi u 90. minutu posle centaršuta Rodrigeza Veligton smestio loptu u sopstvenu mrežu za veliko slavlje Falkaoa, Simeonea i svih navijača Atletika. Tražili su gosti faul u napadu Falkaoa, ali on zaista nije postojao, pa su jorgandžije došle do tri boda.
Sada je Atletiko na deobi prvog mesta sa Barselonom i ima 19 bodova, dok je Malaga doživela prvi poraz u sezoni i ostala na mestu broj 3 sa 14 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter