0
Evropske lige

Anži ne da vrh

Objavljeno: 07.10.12 u 13:39

Fantastično igra ekipa Anžija ove sezone na svim frontovima, a nastavili su u istom ritmu i u šampionatu Rusije. U meču 11. kola savladali su u gostima moskovski Dinamo sa 2:0!

Gus Hidink je promenio nekoliko igrača u timu, pa su Traore i Tagirbekov počeli meč sa klupe, a kada je u 9. minutu potpuno zasluženo crveni karton dobio Žoao Karlos jer je kao poslednji igrač srušio Kokorina nije izgledali dobro po Anži.

Ali Dinamo nije uspeo da iskoristi prednost igrača više u narednih 40-tak minuta, a u 52. i oni ostaju sa desetoricom na terenu. Las Dijara je gurnuo loptu ka Etou, koji je krenuo napred, a Šindefilda je lopta kao poslednjeg čoveka u odbrani pogodila u ruku, pa je arbitar Egorov i njemu dao direktan crveni.

Anži je od tog trenutka bio mnogo bolji, a do vođstva su došli tek u 76. minutu kada je pogodio Juri Žirkov posle akcije sa sjajnim rezervistom Mehdijem Karselom Gonzalesom. Isti igrač je asistirao i kod drugog gola, a tada je fantastično uposlio Samjuela Etoa koji rutinski odrađuje situaciju 1 na 1.

Anži je prvi na tabeli sa 26 bodova, a četiri manje ima Terek, dok je treći CSKA sa 21 bodom i mečom manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter