1
AdmiralBet ABA Liga

Oba trenera složni da su Vukovi bili bolji tim večeras

Zaslužena pobeda Cibone

Objavljeno: 06.10.12 u 22:28

Košarkaši Partizana izgubili su na gostovanju u Zagrebu posle dve uzastopne pobede u ABA ligi. Kako opet nije bilo suspendovanog Vujoševića,  njegov asistent Gašić je vodio ekipu.

Velimir Gašić je rekao za klipski sajt da su greške njegovog tima presudile

„Cibona ima dobar tim i dva startna poraza sigurno nisu merilo njihovog kvaliteta. Upravo su ih ti porazi maksimalno motivisali, a pre svega ime Partizana, taj nivo rivaliteta koji datira još iz vremena one bivše države. Za razliku od njih naši igrači su veoma mlad tim i prvi put su se našli u situaciji da odigraju jednu ovakvu utakmicu i to je u pojedinim delovima igre, kada je u pitanju prvo poluvreme, bilo na zavidnom nivou. Mislim da smo imali dobar nivo koncentracije, dobar nivo čvrstine i agresivnosti u odbrani i to smo uspeli na pravi način da materijalizujemo i u napadu. Opterećenost faulovima pre svega Gordona i veliki broj izgubljenih lopti su takođe uticali na to da izgubimo nivo sigurnosti i tečnosti kada je u pitanju igra u napadu. Sve u svemu, prvo poluvreme smo odigrali sasvim korektno, dok smo u drugom poluvremenu napravili niz grešaka u defanzivi. Veoma bitne lopte nsimo iskoristili kroz zicere i otvorene šuteve, a to je iskusan tim Cibone uspeo da kazni i na kraju su zasluženo pobedili“ zaključio je Gašić.

Trener Cibone Veljko Mršić je bio zadovoljan prvom pobedom.

„Odigrali smo psihološki veoma tešku utakmica jer smo bili pod pritiskom. Računali smo na njihovu mladost, ali i kontrolisali njihov skok. Šut za tri poena je bio mnogo bolji nego u prethodnoj utakmici. Pre mesec dana najavio sam da možemo da imamo problema i plašio sam se jer sam mora da uvedem petoricu novih igrača“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Zaslužena pobeda Cibone | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello. Very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am happy to locate numerous useful info here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter