0
Evropske lige

Ivanović i asistirao i dao gol

Surovi Čelsi, strašni Bane

Objavljeno: 06.10.12 u 18:01

Odigrana su još četiri meča 7. kola Premijer lige, a Čelsi je nastavio sa odličnim igrama i zadržao prvo mesto na tabeli. Plavci su dočekali Norič i slavili sa 4:1, a odličnu igru prikazao je Branislav Ivanović.
Norič je odlično počeo meč i uspeo da povede u 11. minutu golom Granta Holta, ali je to bilo sve od njih na današnjem meču. Samo je tri minuta bilo dovoljno Čelsiju da izjednači, a Branislav Ivanović je asistirao Fernandu Toresu. Frenk Lampard dovodi plavce u vođstvo, a već u prvom poluvremenu je rešeno pitanje pobednika pošto je pogodio i Eden Azar.
Branislav Ivanović je svoj treći gol u sezoni postigao u 76. minutu posle asistencije Huana Mate nakon čega je mesto u timu ustupio Aspilikueti. Čelsi je na ovaj način došao do 19 boda i nastavio seriju nepobedivosti.
Čini nam se da je Marku Hjuzu odbrojano na klupi KPR-a. Džaba sva pojačanja kada policajci posle 7. kola ne znaju za pobedu. Savladao ih je i Vest Bromvič sa 3:2, a da će ekipa koju vodi Hjuz doživeti poraz bilo je jasno posle 23. minuta kada su gubili 2:0 (Morison, Gera). Uspeo je Tarabt da vrati tračak nade policajcima, ali je te snove o bodu ili pobedi srušio Mulumbu u 85. minutu meča. Granero je u nadokandi vremena smanjio na 3:2, ali ne verujemo da će to spasiti Hjuza da ne dobije otkaz.
Reding je bio na dobrom putu da zabeleži prvu pobedu u sezoni, vodili su sa 2:0 na gostovanju protiv Svonsija golovima Pogrebnjaka i Hanta i taj rezultat je bio na snazi do 71. minuta. Tada na scenu stupa Miču i smanjuje, da bi sedam minuta kasnije Ratlidž izjednačio na 2:2.
Istim rezultatom završen je i meč Vigan – Everton. Vigan je poveo golom Konea u 10. minutu, ali je samo 60 sekundi kasnije na semaforu pisalo 1:1, strelac je bio Nikica Jelavić. Opet je domaći tim poveo i to u 23. minutu preko Franka Di Santa, a na asistenciju Konea. I vodili su izabranici trenera Martineza do 85. minuta kada je dosuđen penal za karamela. Siguran je bio Lejton Bejns i doneo bod timu sa Gudisona.
Rezultati 7. kola Premijer lige:

Mančester Siti 3 0 Sanderlend
Čelsi 4 1 Norič
Svonsi 2 2 Reding
VBA 3 2 KPR
Vigan 2 2 Everton
Vest Hem Arsenal
Sautempton Fulam
Liverpul Stouk
Totenhem Aston Vila
Njukasl Mančester Junajted
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter