0
Domaći fudbal

Lovre nezadovoljan

Objavljeno: 06.10.12 u 12:00

Čak i pre početka sezone bilo je više nego jasno da Goran Lovre ne može da predstavlja pojačanje za Partizan, ali smo pustili čelnike crno-belih da nas obmanjuju. Ćutali smo i verovali više njima nego svojim očima, ali se ispostavilo da nisu bili u pravu.

 

 

Od njegovog dolaska u Humsku prošlo je više od dva meseca, a Lovre je i dalje predaleko od startnog tima. Istini za volju, bude ponekad među startnih 11, ali u utakmici nacionalnog Kupa ili na nekoj prijateljskoj tekmi.

 

 

Sve to mu je teško palo, pa je odlučio da popriča s čelnicima kluba, a po mnogim verzijama priče zatražiće raskid ugovora. Međutim, sportski direktor Ljubiša Tumbaković to negira.

 

 

„Nije istina da je Lovre nije tražio raskid ugovora. Neposredno pred put u Rusiju me je zvao i tražio da razgovaramao. Popričali smo kratko i dogovorili se da se ponovo vidimo posle utakmice s Javorom u nedelju“, kaže Tumbaković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter