0
Fudbal

Mančester Siti bez problema savladao Sanderlend, srpski reprezentatiavc prvi pogodio u pobedi od 3:0, a zatim i asistirao

Kolarov oterao crne mačke

Objavljeno: 06.10.12 u 15:48

U prvom meču 7. kola Premijer lige Mančester Siti je na Itihadu savladao Sanderlend sa 3:0, a najbolji igrač susreta bio je Aleksandar Kolarov koji je postigao prvi, a namestio drugi gol.
U 5. minutu dosuđen je slobodan udarac za Siti iskosa sa leve strane, a Kolarov je majstorski pogodio sa roglja šesnaesterca. Imao je Sanderlend dve poluprilike u prvom poluvremenu da nešto učini, ali je to bilo sve što smo od crnih mačaka danas videli.
U drugih 45 minuta postojao je samo jedan tim na terenu, a to je bio Siti. Kolarov je u 60. minutu centrirao sa leve strane i pogodio u nogu Serhija Aguera za 2:0. Tačku na ovaj meč stavio je Džejms Milner iz slobodnog udarca u 89. minutu, mada ovaj gol ide na dušu odličnom golmanu Sanderlenda Minjoleu koji je spasio u više navrata svoj tim danas.
Ovo je prvi meč u sezoni na kom Siti nije primio gol, a ovim trijumfom su se bar na kratko popeli na mesto broj 2 i imaju 15 bodova. U sledećem kolu koje je na programu za 14 dana građani gostuju Vest Bromu, dok Sanderlend dočekuje Njukasl.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter