0
Domaći fudbal

U nedelju od 15 sati u Subotici protiv Spartaka, Zvezda završava dugi i težak niz gostovanja koji im se potrefio poslednjih nedelja.

Još jedno gostovanje u nizu

Objavljeno: 06.10.12 u 17:01

Zvezda je posle dve godine ponovo prva na tabeli a trener Aleksandar Janković kaže da je veoma važno pobedom otići na dvonedeljni odmor zbog reprezentativnih obaveza.

„Utakmicom sa Spartakom završavamo ciklus teških gostovanja, a što je nama posebno važno sledi i dvonedeljna pauza usled reprezentativnih obaveza, jer smo u fazi rada i bitan nam je svaki momenat koji možemo da iskoristimo za trening, što je do sada bilo teško zbog ritma sreda-subota. Takođe, od rezultata u ovom meču zavisiće naše raspoloženje u narednom periodu, a ovaj susret je bitan, jer se poslednjih dana mnogo priča o povratku Zvezde na prvo mesto, pa će pokazati koliko smo ostali hladne glave. Želeo sam da igrači budu koncentrisani samo na teren, videćemo koliko smo u tome uspeli. Uz dužno poštovanje prema protivniku, koji je u usponu forme, nakon lošeg starta imaju solidan niz, Zvezda je favorit i to mora biti kao i protiv svakog tima u Srbiji“ istakao je šef struke crveno-belih.

Na radost crveno belih ali i na radost gledaoca Subotičani najavljuju ofanzivan fudbal. Moramo da priynamo da smo se svi pomalo umorili od, već karakterističnih formacija 6-4-0 domaćih ekipa kad aigraju protiv Zvezde ili Partizana.

„Naravno da pozdravljam takvu odluku, kao trener priželjkujem da rivali igraju otvorenije, jer će fudbal biti lepši za igrače i navijače na tribinama. Želimo da igramo sa ekipama koje se nadigravaju sa nama, ali bez obzira na njihovu igru, naš cilj je da pobedimo, možda će samo put biti malo drugačiji. Želimo da pobedom ostanemo na prvom mestu.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter