1
ATP

Novak Đoković se plasirao u finale turnira u Pekingu, pobedom nad Nemcem Florijanom Majerom

Ekspresno do finala

Objavljeno: 06.10.12 u 15:11

Posle samo sat vremena igre Novak Đoković je obezbedio mesto u finalu Pekiga. Pao je Nemac Florijan Majer sa 2:0 u setovima 6:1, 6:4.

Đoković je sjajno ušao u meč i već na samom startu se videlo da Nemac nema štatu da traži, u prvom setu je Nole napravio dva brejka u četvrtom i šestom gemu i uz siguran servis stiže do ubedljivih 6:1.

U drugom setu Majer se držao do 3:3 ali tada je Đoković prelomio kada zgrabio priliku za brejk i poveo sa 4:3. Posle ovog meča Djoković ima i dalje stoprocentni učinak protiv Majera, sada 3 od 3.

U finalu će Novak Đoković igrati protiv Francuza Conge.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Ekspresno do finala | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’ve heard that there are some issues with character limits on the PS3 web browser. Has this problem been fixed? Would I be able to type out long blog posts on the PS3 web browser?.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter