in ,

Dosta cike, buke i dranja

Izgleda da je Ženskoj teniskoj asocijaciju prekipelo. Odlučeno je da se u 2013. godini smanje, već degutantni, krici koje igračice ispuštaju tokom mečeva.

Već duže vreme se siče utisak da pojedine teniserke namerno preteruju u uzvicima i stenjanju prilikom udaranja loptice pa ne čudi ovakva odluka. Neki se sa ovom odlukom slažu je jedva su je čekali, nao na primer Karolina Voznjacki, koja se požalila da su joj „protiv nekih igračica bili potrebni čepovi za uši jer je bilo nemoguće koncentrisati se“.

A od popularnih „vrištalica“ oglasila se i Šarapova koja je svesna koliko su ti olakšavajući krici iritirajući za okolinu i daće sve od sebe da taj poriv savlada, koliko god joj on „daje snagu“…

Takodje se javila i Portugalka De Brito koja nosi nadimak „kraljica krika“: „Ni zbog koga neću ćutati i ustručavati se. Ako se ljudima ne dopada moje stenjanje uvek mogu da napuste teren ili isključe ton na televizoru“. Videćemo da li će ostati dosledna sebi i svojim kricima. Da bi vam bilo jasnije zašto ovu devojku zovu „kraljica krika“ pogledajte video.

Autor: Podrazumevani veb mesta

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Conga čeka Novaka, a Raonić srušio Mareja!

Bez Baste protiv Belgije i makedonije?