1
Evropske lige

Riberi sa dva gola srušio Hofenhajm, samo devet golova na pet mečeva u Bundesligi

Bajern ne posustaje

Objavljeno: 06.10.12 u 17:33

Nisu strelci bili raspoloženi u subotu popodne u Bundesligi. Odigrano je još pet mečeva 7. kola, a postignuto je samo devet golova.
Bajern je nastavio fenomenalan niz i pobedio i u sedmom meču ove sezone u ligi. Na Alijanc areni su savladali Hofenhajm sa 2:0, a strelac oba gola bio je Frank Riberi. Prvi gol je postigao posle asistencije Tomasa Milera i uz pomoć mladog golmana Hofenhajma Kastelsa, a drugi na startu drugog poluvremena posle dodavanja Tonija Krosa. Bavarci naravno ostaju na prvom mestu sa 21 bodom, a videćemo da li će Ajntraht uspeti da ih prati i dalje.
Šalke je više nego lako savladao Volfsburg. Nisu se previše potresli momci iz Gelzenkirhena zbog glupo izgubljenog boda u Ligi šampiona protiv Monpeljea. Vukovi su stradali na Veltins areni, a Farfan je postigao prvi gol u 33. minutu. U prvom napadu u drugom delu igre pogodio je Ibrahim Afelaj, a Roman Nojštater je postavio konačnih 3:0.
HSV je nastavio sa dobrim igrama, savladali su Grojter Firt u gostima golom Hon Sun Mina.
I Frajburg je slavio, a bili su bolji sa 3:0 od Nirnberga. Vodeći gol je delo Sedrika Makiadija, dok je Kaliguri pogodio sa bele tačke u 90. minutu, da bi se zatim i Terazini upisao u nadoknadi.
A minimalnu pobedu ostvario je Majnc u duelu sa Dizeldorfom, gde je u 85. minutu Nikolče Noveski postigao pogodak.
Rezultati 7. kola Bundeslige:

Augyburg 3 1 Verder
Bajern 2 0 Hofenhajm
Šalke 3 0 Volfsburg
Frajburg 2 0 Nirnberg
Majnc 1 0 Dizeldorf
Grojter Firt 0 1 HSV
Menhengladbah Ajntraht
Štutgart Levekuzen
Hanover Dortmund
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter