0
AdmiralBet ABA Liga

Prvi ozbiljan test za Partizan, Zvezda u novo kolo sa novim trenerom

Treće kolo ABA lige

Objavljeno: 05.10.12 u 18:17

Za vikend i u ponedeljak igra se treće kolo Jadranske lige. Ne sećamo se da je ova liga bila ikad interesantnija, sa toliko izjednačenih timova i iznenađenja na startu.

Aktuelni šampion Srbije će ići na prvo gostovanje, i to ranjenoj Ciboni. Vukovi su očajno počeli sezonu i trenutno su najviše razočarali od svih(čak više i od Zvezde). Poraz od debitanata MZTa i Solnoka za ekipu koja pretenduje na prva tri mesta je neprihvatljiv pa će juriti prvu pobedu protiv crno belih. Partizan je startovao pobedama ali je oslabljen suspenzijom trenera, u svakom slučaju očekujemo zanimljim meč.

Zvezda je morala da promeni trenera, igra do sada je izgledala jadno, a tim nije postojao. O odbrani ne vredi trošiti reči, jer odbrane nije ni bilo. Videćemo da li će novi trener Vukoičić uspeti da kolko tolko poveže konce i da Zvezda nekako i zabeleži pobedu protiv euroligaša Olimpije. Olimpija je startovala sa dve pobede, od toga jedna u Kragujevcu i nije nimalo naivan tim. Zvezda debituje pred domaćom publikom i očajnički joj treba dobra igra i pobeda. Meč se igra u nedelju od 18.

Radnički zatvara treće kolo u ponedeljak. Rival je Igokea, koja je najprijatnije iznenadjenje starta sezone. Radnički se kao Zvezda nada prekidanju serije poraza ali i pronalasku igre, doduše mora se priznati da nisu bili toliko loši protiv, ipak, prejake Cedevite.

Mečevi trećeg kola:

Subota:

Cibona – Partizan 17:00
Split – Cedevita 19:00

Nedelja;

Široki – Solnok 18:00
Zvezda – Olimpija 18:00
Budućnost – MZT 20:00

Ponedeljak:

Krka – Zadar 20:30
Radnički – Igokea 20:30

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter