0
AdmiralBet ABA Liga

Pred meč sa Olimpijom, novi Zvezdin trener je umereni optimista

Nema predaje

Objavljeno: 05.10.12 u 20:51

Rukovodstvo Zvezde smenilo je Milivoja Lazića zbog loših rezultata i još gore na startu sezone, a Vukoičić će na klupi crveno-belih debitovati u nedelju kada u Pionir dolazi ljubljanska Olimpija.

„Olimpija ima promenjen tim u odnosu na prethodnu sezonu. Već godinama su u problemima, ali su uspeli da naprave interesantan spoj mladosti i iskustva. šuterski su jako dobar tim i mi nismo favorit u tom meču, ali se nećemo predati bez borbe“, kazao je Vukoičić novinarima.

„Malo je vremena ostalo da se ekipa spremi za narednu utakmicu. Bio bih presrećan da igramo savršeno, ali u ovom trenutku najvažnije je da zabeležimo pobedu, pa i po cenu loše igre. Zna se da je Zvedin cilj da ne gubi utakmice na domaćem terenu. Klub je stabilizovan i s ozbirom na kvalitete igrača imamo visoke ambicije. Nismo favoriti, imamo negativan skor, ali ne bežimo od uloge da moramo da dobijemo meč“, rekao je Vukoičić prilikom promocije na Malom Kalemegdanu.

Vukoičić je upoznao tim i odradio prvi trening sa igračima. „Košarkaši su u početku delovali stegnuto i uplašeno što je posledica loših rezultata i smene trenera. Poručio sam im da nema potrebe za tim, jer ima još dosta da se igra i vremena da se isprave stvari. Moje osnovne obaveze su da se bavim događanjima na terenu, da vidim šta je dobo, a šta loše u ekipi i u što kraćem roku nametnem svoju košarkašku filozofiju. Nastojaću da se izborim sa pritiskom koji trener Zvezde nosi sa s sobom, a koje kolege drugih ekipa nemaju“

Meč sa Olimpijom se igra u nedelju od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter