0
Fudbal

Englezi “promašili” Krstičića

Objavljeno: 05.10.12 u 15:50

Iznenadili su nas čelnici Engleske fudbalske federacije (FA) kad su pre nekoliko dana saopštili spisak srpskih reprezentativaca koji će biti u kombinaciji za baraž mečeve protiv njih 12. i 16. oktobra, a da selektor Aleksandar Janković pre toga nije saopštio svoju odluku.

Englezi su na svoj sajt stavili spisak od 23 fudbalera, dok je Aleksandar Janković saopštio 22. imena, a jedina razlika je Nenad Krstičić, koji je prekomandovan u seniorsku reprezentaciju. To je jedini promašaj čelnika FA, mada je iz ove prspektive sasvim jasno da su oni iz ambasade svoje zemlje u Beogradu uzeli spisak igrača, koji su podneli zahtev za vizu.

Ma, nije to sada ni toliko bitno. Važno je ko će posle dvomeča u Noriču i Kruševcu biti učesnik završnog turnira najboljih evropskih selekcija, a ove smicalice su samo propratna stvar.

Na spisku selektora Jankovića se nalaze:

Golmani: Branimir Aleksić (Spartak), Aleksandar Kirovski, Marko Dmitrović (Crvena zvezda).

Odbrana: Nemanja Gudelj (Breda), Marko Petković, Milan Rodić (OFK Beograd), Slobodan Medojević (Volfsburg), Aleksandar Pantić, Filip Mladenović (Crvena zvezda), Miloš Kosanović (Krakovija).

Vezni red: Vuk Mitošević (Vojvodina), Saša Marković, Miloš Jojić, Nikola Ninković (Partizan), Filip Malbašić (Hofenhajm), Luka Milivojević, Darko Lazović (Crvena zvezda), Goran Čaušić (Rad)

Napad: Nemanja Kojić (Rad), Đorđe Despotović (Spartak), Luka Milunović i Ognjen Mudrinski (Crvena zvezda).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter