0
Evropske lige

Posle tuče na startu sezone i odstranjivanja iz tima, Rajković ponudio izvinjenje

Rajković se izvinjava

Objavljeno: 04.10.12 u 20:29

Od početka sezone Slobodan Rajković nije odigrao niti jedan meč za Hamburg a i ne trenira sa prvim timom. Podsetimo, on je kažnjen zbog tuče na treningu sa saigračem iz Koreje Sonom, u celoj tuči najgore je prošao kao i uvek neko ko je nedužan. Rajković je zapeo da udari Sona ali lupio je Turčina Arslana i sastavio ga sa crnom zemljom a i otvorio mu arkadu.

Rajković je izgleda uvideo grešku i rešio je da se izvini treneru Finku.

Pre svega želim da se izvinim treneru. Jako mi je žao što se sve ovo dogodilo. Najviše mi je krivo zbog toga što sam želeo da igram za Hamburg i nije istina da letos nije bilo ponuda. Došle su iz Rusije, Španije i Holandije ali sam želeo da ostanem u klubu“ rekao je Rajković.

Rajković ima sada 23 godine ali je konstantno u problemima, posle suspenzije od godinu dana koju je dobio zbog pljuvanja sudije na Olimpijadi, sada je ušao u veliki problem sa trenerom i videćemo da li će Fink biti meka srca i oprostiti mladom štoperu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter