1
Evrokupovi

Dnjepar slavio u Švedskoj, Steaua u finišu srušila Kopenhagen

PSV zgazio Napoli, Solskjer opet dobio Nemce

Objavljeno: 04.10.12 u 23:18

Odigrani su mečevi 2. kola grupe E Lige Evrope, a Ole Gunar Solskjer je sa svojim Moldeom bio bolji od Štutgarta, dok je Steaua pobedila ekipu Kopenhagena u Bukureštu.
Molde je sa 2:0 savladao Štutgart za koji je ceo meč odigrao Zdravko Kuzmanović. Berget i Čima su bili strelci za ekipu Ole Gunara Solskjera, koji baš voli da se nadmeće sa timovima iz Nemačke. Setite se samo njegovog gola u finalu LŠ 1999. protiv Bajerna.
U drugom meču ove grupe Steaua je savladala Kopenhagen i to autogolom Sigurdsona u 83. minutu.
Tabela: Steaua 4, Molde 3, Kopenhagen 3, Štutgart 1.
U grupi F PSV je demolirao kombinovani tim Napolija sa 3:0, dok je Dnjepar slavio u gostima protiv AIK-a sa 3:2.
Potpuno očekivano je PSV savladao ekipu Napolija za koju su od prvog minuta u napadu igrali klinci Vargas i Insinje. Filipsovci su to iskoristili i već u prvom poluvremenu poveli sa 2:0 golovima Džermejna Lensa i fantastičnog Belgijanca Drisa Mertensa, koga ćemo gledati u Beogradu kada bude došao sa nacionalnim timom. Meč je bio rešen u 52. minutu kada je pogodio i defanzivac Marselo za konačnih 3:0. Italijane definitivno ne zanima Liga Evrope…
Sjajan meč je odigran u Stokholmu gde je AIK dva puta vodio protiv Dnjepra, ali je na kraju izgubio. Danielson je pogodio u 5. minutu za vođstvo domaćih, ali je hrvatski napadač Kalinić izjednačio pre kraja prvog poluvremena. Novo vođstvo domaćem timu donosi Goitom u poslednjim momentima prvog poluvremena. Ipak, Dnjepar je pokazao da je kvalitetniji tim i u drugom delu preokrenuo rezultat. Mandzjuk je izjednačio, a Seleznjov doneo pobedu ukrajinskom timu u 83. minutu.
Tabela: Dnjepar 6, PSV 3, Napoli 3, AIK 0.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title PSV zgazio Napoli, Solskjer opet dobio Nemce | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to act out out nigh this topic. You observation so some its near exhausting to present with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new stunting on a substance thats been shorthand about for period. Precise force, only zealous!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter