1
Evrokupovi

Udineze odneo sva tri boda kući sa Enfilda, jorgandžije se mučile bez Falkaoa

Krah Liverpula, provlačenje Atletika

Objavljeno: 04.10.12 u 23:08

Odigran je i drugi susret u okviru 2. kola gupe A Lige Evrope. Posle Anžija, pobedu je ostvario i Udineze i to Enfildu. Savladali su Liverpul sa 3:2 u sjajnom meču.
Crveni su igrali u kombinovanom sastavu, a poveli su golom Šelvija na asistenciju Dauninga. Tim rezultatom završeno je prvo poluvreme, a na startu drugog dela igre izjednačio je Di Natale, a kada su ušli Suarez i Džerard i kada je Liverpul krenuo na pobedu sve je krenulo naopako. Koateš je dao autogol u 70. minutu (1:2), a samo dva minuta kasnije još jedan šok, gol Pakvalea za 1:3! Suarez je samo uspeo da smanji na 2:3, ali Liverpul nije uspeo da se vrati u meč kao protiv Jang Bojsa.
Tabela: Anži 4, Udineze 4, Liverpul 3, Jang Bojs 0.
U susretima 2. kola u grupi B Lige Evrope Atletiko Madrid se mučio do samog finiša protiv Plzena, dok je u duel Akademike i Hapoela završen bez pobednika.
Bez Radamela Falkaoa ne ide lako, ali uspeva madridski Atletiko da dolazi do trijumfa. Posle Espanjola u Primeri, pala je i Vitorija Plzen u Ligi Evrope, a meč je odlučen u 90. minutu golom Kristijana Rodrigeza.
I drugi susret grupe B rešen je u samom finišu. Akademika je preko Salima Sisea vodila, a u finišu je bod Hapoelu iz Tel Aviva doneo Damari.
Tabela: Atletiko Madrid 6, Plzen 3, Akademika 1, Hapoel 1.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Krah Liverpula, provlačenje Atletika | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello. Very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am happy to locate numerous useful info here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter