0
Fudbal

Nefči nemoćan protiv neroazura, koji su igrali sa kombinovanim timom

Inter se prošetao u Bakuu

Objavljeno: 04.10.12 u 19:57

U meču 2. kola grupe H Lige Evrope Inter je bez problema stigao do pobede protiv Nefčija u Bakuu. Slavili su neroazuri sa 3:1, a čitav posao su završili u prvom poluvremenu.
Inter je počeo meč u kombinovanom sastavu: Handanovič; Silvestre, Žuan, Kambijasno; Žonatan, Pereira, Obi, Mudingaj, Guarin; Kutinjo; Livaja. Ali i to je bilo dovoljno da već u prvom poluvremenu dođu do ubedljivih 3:0! Kutinjo je otvorio seriju golova u 10. minutu, da bi Obi povisio na 2:0, a Marko Livaja je zatresao mrežu Stamenkovića u 42. minutu.
Nefči je u drugom poluvremenu uspeo da smanji na 3:1 golom Kanalesa, imali su prilike da dođu i do drugog gola, jer se Inter opustio, ali je Stramaćoni uveo Ranokiju, a Kambijasa vratio u vezni red i tako zaustavio nalet domaćeg tima i završio posao.
Inter je tako na deobi prvog mesta u grupi H sa Rubinom koji je savladao Partizan sa po 4 boda, dok Partizan i Nefči ostaju na osvojenom bodu, s tim da crno-beli u dva kola nisu dali gol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter