0
Auto Moto

Hamilton svestan da je Mercedes u zaostatku

Objavljeno: 04.10.12 u 13:32

Luis Hamilton kaže da zna da njegov prelazak u Mercedes neće biti prečica do uspeha, ali veruje da može da osveži njegovu F1 karijeru i da će Mercedes sa njim napredovati. Šampion iz 2008. je posle šest sezona u F1 i ukupno 15 godina u Meklarenu napustio tim.

 

 

„Imao sam 13 godina kada sam prvi put potpisao sa Meklarenom i moj put sa njima je neverovatan. Na kraju sam imao dve veoma slične ponude na stolu ali jedna od njih je bila veći izazov. Mnogo sam radio na tome da razvijemo automobil za koji sam sada siguran da će i naredne godine biti u trci za najbolji plasman. Za neke stvari treba vremena, ali ja razmišljam na duge staze.“

 

 

Hamilton se „upisao“ u Meklaren još kao klinac, kada je Ron Denisu predstavljen na jednoj dodeli nagrada. Hamilton kaže da se još uvek nisu sreli otkada je britanac potpisao za drugi tim. „Još nismo razgovarali. Naš poslednji razgovor je bio u Singapuru, a posle toga ništa“

 

 

Naredne godine, umesto Hamiltona, u timu će se naći Serhio Perez, a britanac će ponovo biti u timu sa svojim rivalom iz dana kada je još vozio karting.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter