0
Fudbal

Srpski napadač dao dva gola za Helsinborg, Tadić asistent, pobeda Lacija, Hanover može i sa desetoricom

Đurđić nedovoljan da se sruši Tvente

Objavljeno: 04.10.12 u 21:16

Fantastičnu partiju je u meču 2. kola grupe L Lige Evrope pružio srpski internacionalac Nikola Đurđić u dresu Helsinborga i postigao dva pogotka protiv Tventea. Međutim, to nije bilo dovoljno da se savlada tim iz Enchedea, koji se posle 0:2 vratio za samo 14 minuta i izjednačio golovima Bengstona i Daglasa, a uz jednu asistenciju Dušana Tadića. Đurđić je nastavio sa odličnim igrama, a videćemo da li će ga za mečeve protiv Belgije i Makedonije pozvati u reprezentaciju Siniša Mihajlović.
U drugom susretu grupe L Hanover je savladao Levante sa 2:1, iako je španski tim poveo u 10. minutu golom Mičela sa bele tačke, a tada je i Karim Hagui dobio crveni karton. Nije to smetalo Hanoveru da preokrene rezultat i ostvari trijumf. Hušti je izjednačio iz penala, a Didije Ja Konan je doneo sva tri boda Nemcima.
Tabela: Hanover 4, Levante 3, Tvente 2, Helsinborg 1.
U mečevima drugog kola grupe J Lacio je jedva došao do pobede protiv Maribora, dok su u Atini remizirali PAO i Totenhem.
Lacio je na Olimpiku došao do vredne pobede protiv slovenačkog šampiona Maribora golom Edersona u 62. minutu. Treba istaći da je trener nebeskoplavih Petković odmarao Klosea i još nekoliko bitnih igrača.
U drugom susretu ove grupe Panatinaikos je remizirao sa Totenhemom, koji je u Atini igrao u najboljem sastavu. Poveli su pevci golom Majkla Dousona, a izjednačio je Toče u 77. minutu posle centaršuta Seitaridisa.
Tabela: Lacio 4, Maribor 3, Totenhem 2, PAO 1.
U susretima grupe K pobede su ostvarili Metalist i Leverkuzen. Ukrajinski tim je dočekao Rapid iz Beča i dugo se mučio da probije čvrstu odbranu lidera austrijske lige. Ali uspeli su u tome u 66. minutu preko Edmara, da bi 14 minuta kasnije pobedu osigurao Ksavijer.
U drugom susretu 2. kola grupe K Leverkuzen je sylavio u Norveškoj protiv Rozenborga golom Štefana Kislinga u 76. minutu.
Tabela: Metalist 4, Leverkuzen 4, Rozenborg 3, Rapid 0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter