0
Evrokupovi

Trener Partizana misli da je nedostatak iskustva njegovog mladog tima rešilo utakmicu

Danak neiskustvu

Objavljeno: 04.10.12 u 22:36

Vermez se posle utakmice nada da su njegovi mladi igrači izvukli pouke i naučili neke lekcije iz grešaka.

„Mi smo igrali sasvim korektno u pojedinim delovima meča. Šteta je što smo primili golove na kraju prvog i početkom drugog poluvremena, ali to je danak neiskustvu. Ovo je bila velika škola za nekolicinu mojih mladih fudbalera. Nadam se da su iz ovoga nešto naučili.
Rubin je jedna od najboljih ekipa u Rusiji i Evropi, ali došli smo ovde da pokažemo deo našeg repertoara i u pojedinim delovima meča smo u tome i uspevali. Međutim, da bismo danas pobedili trebalo je da se slože neke kockice, da oni imaju loš dan, a mi da budemo u najboljem mogućem momentu, ali nije se desilo ni jedno, ni drugo, izjavio je Vermezović.

Partizan ima očigledan problem sa realizacijom, samozvanog „Čika Crnog“ to ne brine.

Ima još da se igra, tražićemo priliku u nekom drugom meču. Možda u revanšu budemo bolje sreće. Ovo je sigurno najbolja ekipa protiv koje smo igrali otkad sam se vratio u Partizan.
Oni su danas izašli sa istim timom sa kojim su igrali protiv Rostova, dakle nisu nas potcenili, a naši neiskusni igrači još nisu kadri da se nose sa ovako kvalitetnim ekipama poput Rubina“, zaključio je Vladimir Vermezović.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter