0
AdmiralBet ABA Liga

Vlada Vukoičić kaže da je preuzimanje Crvene zvezde veliki izazov u njegovoj trenerskoj karijeri.

Čast i privilegija i izazov

Objavljeno: 04.10.12 u 21:41

kao što već Znamo, Zvezda je startovala sezonu kako je startovala, i već je promenila trenera. Novi trener Vlada Vukoičić kaže: „Dolazak u Crvenu zvezdu je veliki korak napred u karijeri ovog trenera, koji vrlo dobro zna šta se od trenera Crvene zvezde očekuje“.

„Svestan sam gde dolazim i na koje mesto. Vrlo dobro znam šta se od mene očekuje. To predstavlja kombinaciju izazova u takmičenju sa protivnicima, ali i sa samim sobom. Želja svih trenera je da budu na nivou na kome je Zvezda, zato je velika čast i privilegija biti njen trener“, istakao je Vukoičić.

Sledeći meč Zvezda igra protiv Olimpije u Pioniru u nedelju od 18, prioritet je pobeda.

„U ovom trenutku najvažnije je da u što kraćem mogućem roku upoznam igrače, neke njihove vrline i mane, da uradimo sve što se može da trgnemo ekipu.Glavni prioritet nam je da pobedimo u sledećoj utakmici, potom da radimo na određenim korekcijama. Svima treba da bude jasno da ambicije Crvene zvezde ostaju nepormenjene. To je svakako izazov koji stvara pritisak. Što je izazov veći i pritsak je srazmeran toj veličini, ali to automatski znači da je pozicija kluba, samim tim i trenera veća. Idemo korak po korak, da prvo sagledamo sa čime sve raspolažemo, a prva sledeća utakmica nam je najvažnija.“, zaključio je novi trener Crvene zvezde koji će zvanično biti promovisan na Malom Kalemegdanu na konferenciji za medije u petak u 12.30

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter