0
Evropske lige

Bez iznenađenja

Objavljeno: 04.10.12 u 16:26

Nadali smo se da će nas poštedeti, ali Belgijanci u Srbiju dolaze jaki kao zemlja. Selektor Mark Vilmots saopštio je spisak od 24 igrača za predstojeći duel protiv Srbije, a od imena vam se vrti u glavi.

 

 

Jasno je da su Belgijanci favoriti, a nama ostaje da se nadamo kao neće imati svoj dan i kako će se uplašiti atmosfere na Marakani.

 

 

Ko zna, možda pomisle da navijači njima zvižde.

 

 

Na spisku se nalaze:

 

 

Golmani: Tibo Kurtoa (Atletiko Madrid), Simon Minjole (Sanderlend), Žan-Fransoa Žile (Torino).

 

Odbrana: Tobi Alderveireld (Ajaks), Vensan Kompani (Mančester Siti), Nikola Lomberts (Zenit), Danijel Van Bujten (Bajern Minhen), Jan Vertongen (Totenhem), Tomas Vermalen (Arsenal), Gijom Žile (Anderleht), Loren Ciman (Standard).

 

Vezni red: Eden Azar (Čelsi), Dris Mertens (PSV), Timi Simons (Nirnberg), Maruan Felaini (Everton), Stiven Defur (Porto), Aksel Vitsel (Zenit), Musa Dembele (Totenhem), Kevin De Brujn (Verder Bremen).

 

Napad: Romelu Lukaku (VBA), Kristijan Benteke (Aston Vila), Jele Fosen (Rasing Genk), Kevin Miralas (Everton), Naser Čadli (Tvente).

 

 

Meč je na programu 12. oktobra na stadionu Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter