0
Domaći fudbal

Završio sam s reprezentacijom

Objavljeno: 03.10.12 u 12:42

Kod selektora Radomira Antića kumovska veza Milan Jovanović – Miloš Krasić činila je ubitačan tandem orlova, ali kod Siniše Mihajlovića nema nijednog od njih. Dok se Krasa nalazi u nekim Mihinim razmišljanjima, Laneta nema ni u naznakama.

 

 

Pametnom čoveku ne treba mnogo da shvati kako je za njega reprezentativna karijera gotova. Jovanović smatra da je upravo to, pa ističe da više ne razmišlja o nacionalnom dresu.

 
„Imam preko 30 godina, selektor Mihajlović stvara novi mlad tim, a ja sam navikao da poštujem odluke selektora. Ne znam, možda je u pitanju i kvalitet u to ne bih ulazio, ali ja sam zadovoljan kako igram u Belgiji.

 

 

Zvanično nisam završio reprezentativnu karijeru, ali praktično jesam i najiskrenije rečeno više ne očekujem poziv selektora. Ukoliko ga nisam dobio sada za meč protiv Belgije, kada da ga očekujem?

 

 

Meni je reprezentacija mnogo pomogla u kerijeri, nisam zvezda pa da se javno opraštam od nacionaolnog dresa, niti me to uopšte interesuje. Nije to za mene.

 

 

Žao mi je samo što neću biti na stadionu da uživo navijam za Srbiju, ali imaću trening tog dana, pa ću morati da navijam iz fotelje“, kaže Jovanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter