0
Ostali sportovi

Pored sporne utakmice sa Renom, priča se o nameštenom meču sa Nimneom

Uskoro još jedan meč Monpeljea pod istragom

Objavljeno: 03.10.12 u 21:02

Francuski mediji su objavili da sumnjaju u regularnost još jednog prošlosezonskog meča Monpeljea. Ovoga puta u pitanju je meč sa Nimneom koji je Monpelje takođe izgubio. Rezultat je bio 25:21.

„Još uvek nije otvorena istraga oko ovog slučaja, ali će, s obzirom na situaciju, francuska policija sigurno brzo delovati“, ističe televizija „France 3“, takođe ista televizija postavlja pitanje kako je šampion u samo nedelju dana poražen od dve najgore ekipe u ligi?

Kako se već došlo do priznanja da je klađenja bilo na meč sa Renom verujemo da će uskoro isplivati i istina o meču sa Nimneom. Pod sumnjom za ilegalno klađenje i nameštanje mečeva privedeno je ukupno 17 osoba, a pored čak osam rukometaša Monpeljea tu su i dvojica igrača PSŽ ali i supruge i devojke rukometaša, kao i ljudi iz kluba.

Najinteresantije viđenje cele ove afere je dao optuženi Mladen Bojinović koji je rekao da su kladionice krive zato što su stavile nerealno visoke kvote. Ostaje da se vidi da li će ovakva odbrana upaliti, ali čisto sumnjamo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter