0
Domaći fudbal

Vermez optimista

Partizan stigao u Kazanj

Objavljeno: 03.10.12 u 18:59

Trener Partizana Vladimir Vermezović nada se dobrom rezultatu svog tima u Kazanju, gde će sutra od 18 časova u drugom kolu Lige Evrope odmeriti snage sa Rubinom.

Igrači su stigli u Kazanj i već odradili prvi trening, trener crno belih je svestan snage protivnika ali je i umereni optimista.

„Došli smo u goste klubu izuzetne tradicije. Znamo da utakmica neće biti laka, jer znamo sa čime se susrećemo. Ipak, nećemo ući u meč sa tim odemo poraženi iz Kazanja. Partizan je klub bogate tradicije, učesnik Lige šampiona. Sigurno je da ćemo imati šta da pokažemo na stadionu Rubina. Svesni smo snage rivala, međutim, imamo naše adute i pokazaćemo da rezultati u Jelen Superligi Srbije nisu slučajnost. Naša ekipa je veoma mlada i možda to može da bude i plus. Verujem da će oni ući laganije u meč protiv nas, smatrajući da su već dobili meč. Trudićemo se da to iskoristimo.kazao je samozvani „Čika Crni“.

Partizan će na ovom meču kao i protiv Vojvodine u prvenstvu biti oslabljen povredom Nemanje Tomića.

„Tomić već duže vreme ima probleme sa leđima. Momci koji su ga zamenili uradili su to na dobar način. Što se tiče napadača nije bitno sa koliko njih počnemo meč, već sa koliko završavamo akcije. Mi imamo veliki broj ofanzivnih vezista i nemamo problem sa tim.“ prokomentarisao je trener crno belih.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter