0
AdmiralBet ABA Liga

Na predsedništvu KK Crvena zvezda Diva posle sagledavanja starta sezone, smenjen aktuelni trener Milivoje Lazić

Ode Milivoje! Vukoičić novi trener?

Objavljeno: 03.10.12 u 23:22

Zvezda je u novu sezonu ušla puna nade za dobrim partijama i još boljim rezultatima, opravdano su se crveno beli tome nadali ukoliko gledamo imena igrača koji su pristigli u Zvezdu ove sezone. Dobro je Zvezda igrala i u pripremnom periodu ali to nisu takmičarske utakmice.

A onda je došao start sezone i dva brodoloma u nizu, Zvezda je lagano poražena od Splita a brutalno preslišana od Zadra par dana kasnije. Činjenica da su crveni beli igrali utakmice bez odbrane i da u napadu se sve svodi na individualna rešenje očigledno nije mogla da promakne upravi Zvezde koja je odmah zakazala predsedništvo.

Posle višečasovnog Predsedništva kluba sa Malog Kalemegdana Milivoje Lazić je smenjen sa funkcije trenera. Aleksandar Trifunović, koji se pominjao kao glavni kandidat za klupu Zvezde, ispao je iz kombinacije, a naglo je u prvi plan izbio Vladimir Vukoičić. Vlada Vukoičić je bivši trener FMP-a sa kojim je osvojio titulu u Jadranskoj ligi, a prošle godine je trenirao tim Mega Vizure.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter