0
AdmiralBet ABA Liga

Lazić pred smenom?

Objavljeno: 03.10.12 u 13:41

Košarkaši Crvene zvezde su veoma loše započeli sezonu. Porazi u prva dva kola ABA lige od Splita i Zadra razočarali su sve poklonike crveno bele boje.
Crveno beli su delovali neorganizovano, smušeno u odbrani i bez ideje u napadu. Svaki napad su rešavali igrom dva na dva ili nekim individualnim potezima. Nije tu bilo nekog isplaniranog napada, neke ideje. U odbrani bez agresivnosti, bez skoka. Nejveću odgovornost za takvu igru bi trebao da preuzme trener Zvezde Milivoje Lazić.
Kako nezvanično saznajemo Zvezda bi vrlo brzo mogla da ostane bez šefa stručnog štaba, a u igri za novog trenera su Vlade Đurović i Slobodan Klipa.
Đurović je već dugo bez angažmana, a bio je trener Crvene zvezde tokom 80-tih godina. Najveći uspeh je postigao kao trener Zadra kada je osvjio šampionsku titulu u bivšoj SFRJ. U bogatoj riznici ima i titulu prvaka Francuske sa Asvelom. Nekadašnji je trener FMP-a, baš kao i drugi kandidat za klupu crveno belih Slobodan Klipa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter