0
Evropske lige

Ibra napada Porto

Objavljeno: 03.10.12 u 12:54

Večeras su na programu mečevi 2. kola u grupi A, a bolji meč ćemo svakako gledati na Dragau, gde Porto dočekuje PSŽ. Dva tima koja su favoriti za prolaz u narednu fazu takmičenja će odmeriti snage, a sveci imaju blagu prednost jer su u sjajnoj formi, a Porto je igrački slabiji odlaskom Hulka.

Anćeloti želi da dođe do nova tri boda posle demoliranja Dinama iz Kijeva, a svakako da bi trijumf u Portu potvrdio prolaz svetaca dalje, jer im slede dva meča sa autsajderom u grupi zagrebačkim Dinamom. Porto želi da posle pobede u Zagrebu (očekivane) dođe makar do remija sa PSŽ-om, jer bi im i taj bod značio u daljem toku takmičenja i borbi sa Kijevljanima za mesto broj dva.
U Kijevu Dinamo dočekuje imenjaka iz Zagreba. Apsolutni favorit je domaćin, pošto Zagrepčani ne mogu nikome bod da uzmu već dve godine u LŠ ni na Maksimiru. Poseban motiv imaće niko Kranjčar koji će igrati večeras protiv modrih, a svi očekuju goleadu Kijevljana.
Tabela: PSŽ 3, Porto 3, Dinamo ZG 0, Dinamo Kijev 0.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter